TimeQuard voor het MKB

de ‘Alles-in Een’ planning en rooster app die altijd een optimale bezetting en productie garandeert!

Waarom TimeQuard voor het MKB?

TimeQuard is de ideale oplossing voor iedere MKB-organisatie die op efficiënte en simpele wijze het werkrooster wil inplannen en uitvoeren door de Planner/Roosteraar of door de medewerkers zelf. TimeQuard maakt het leven van de planner een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Bij zelfsturende teams verplaatst het de verantwoordelijkheid voor de planning en de output naar de medewerkers zelf. Dit verlaagt de operationele kosten aanzienlijk en verhoogd de efficiëntie.

De TimeQuard app op de smartphone van de individuele medewerker wordt het centrale communicatie, werkplanning en registratie platform. Inclusief te verrichten taken, snelste route beschrijving, werklocatie, pauzes, verlof en vakanties. Met een automatische update van de gezamenlijke agenda en een update link naar de facturatie-en salarisadministratie. Gewerkte taken worden weergegeven en afgevinkt, roosters kunnen worden geruild en de planning in real-time gedeeld. En dat tegen een lage prijs en zonder een moeilijke of lange implementatie periode.

TimeQuard maakt het leven van de planner een stuk makkelijker en zet de medewerker centraal. Op simpele maar overzichtelijk wijze digitaliseren wij het volledige planning en aanwezigheidsregistratie proces. Daarnaast exporteren wij de verzamelde gegevens naar de facturatie of de salarisadministratie.

TimeQuard: direct kostenbesparend en efficiency verhogend

  • Verbeterde productiviteit op elke locatie
  • Beter performance inzicht
  • Meer zelfwerkzaamheid
  • Minder noodzaak voor directe Managementcontrole
  • Kortere beslissing en planning tijd
  • Tijdsbesparing door efficiëntere communicatie en 24/7 inzicht
  • Kostenbesparing door beter productiviteits inzicht

Functionaliteiten

Optimaal werkende functionaliteiten voor iedere organisatie en onderneming